Bekijk projecten

Recensies

van Budget-overkapping.nl

Recensie schrijven
Schrijf een recensie over Budget-Overkapping.nl. Klik hier
Denkt ook goed mee en in oplossingen
| 30 juni 2022
Henk is een enorm enthousiast, vrolijk en gezellig persoon. Daarnaast levert hij ontzettend mooi werk. Alles is netjes afgewerkt en ziet er goed uit. We zijn enorm blij met onze overkapping en schuur. Ook de communicatie vooraf was erg prettig.

Henk reageert snel op vragen en ook als we last minute nog dingen wilde veranderen was dit geen enkel probleem. Denkt ook goed mee en in oplossingen. We hebben dit alles als zeer prettig ervaren! 5 sterren dik verdiend! Bedankt Henk!
Myron en Robert (Beers NB)
Vakkundig en netjes geplaatst
| 06 november 2021
Super blij met de overkapping, vakkundig en netjes geplaatst, ondanks het slechte weer. Een aanwinst voor in de tuin! Bedankt Henk!
Anja Cheret
Super blij met mijn overkapping
| 10 mei 2021
Super blij met mijn overkapping die door Henk is geplaatst. En binnen een paar dagen klaar. Ook de tips die hij nog gaf over het inrichten van de overkapping waren top! Aanrader!
Ingrid Mackenbach
Een super service!
| 16 maart 2021
Heel erg blij met onze overkapping! Een super service, er wordt meegedacht en goed advies gegeven.
Michael
Snel geschakeld en neergezet
| 09 december 2020
Tja, wat kan ik nog toevoegen aan al die lovende recensies.... In 1 woord TOP !! Schappelijke prijs, prima advies, snel geschakeld en neergezet. Aanrader 2.0 👌👌👌
Ron Blok
Heel erg tevreden
| 28 november 2020
Heel erg tevreden met onze op maat gemaakte overkapping, zelfs tijdens de bouw in overleg nog wat kleine aanpassingen gedaan. Bedankt Henk voor de fijne overkapping.
Peter en Arienne Korver
Een aanwinst voor iedere tuin
| 25 november 2020
Een aanwinst voor iedere tuin. Dat geldt voor zowel de overkapping, als het bedrijf! Kwaliteit & know-how. Dankzij Budget-Overkapping een sfeervolle tuin met extra (zit/leef) ruimte... Superblij mee!!
Karin Meijer
Een aanrader voor als je een klus wilt laten doen
| 25 november 2020
Het is echt een goede service. Vanaf 1ste contact tot de laatste. Reageert snel. Komt gemaakte afspraken na. Mooie prijs. Denk met je mee wat het beste bij je past. Heeft tips. Werk netjes. Goed materiaal.

Het eindresultaat was boven verwachting echt heel erg mooi wij zijn er super blij mee. Een aanrader voor als je een klus wilt laten doen. Wij hebben geen min punten! Top 👍
Tanja en Rob van Es